GAŠENJE KLUBA Medvjedi nisu pogodili kad su izabrali Volarevića za predsjednika

Medveščak na sud s Volarevićem i Agramom

07.04.2009.
u 23:11
Pogledaj originalni članak

Jednom od najuglednijih hrvatskih rukometnih klubova s bogatom tradicijom, zagrebačkom Medveščaku Konici Minolti, prijeti gašenje zbog silnih dugova.

Veliki minus nastao je u vrijeme dok je glavni sponzor kluba bio Agram, a predsjednik Nenad Volarević – od 10. lipnja 2005. do 14. studenoga 2007. Do dolaska Agrama Medveščak je uredno poslovao, bez velikih ambicija, ali i dugova.

Kako Volarević i Agram već mjesecima ne odgovaraju na molbe kluba sa Šalate, direktor Ivan Knežević najavio je preko odvjetničkog ureda Pelicarić – Smerdel tužbu kako bi ih natjerao da podmire preuzete obveze.

Ukupan dug kluba trenutačno je dva milijuna kuna, no moguće je da bude i veći jer se stalno javljaju nove tvrtke i igrači.

– Dobavljači, ljekarne i prijevoznici tuže nas ili će nas tužiti jer im iz vremena Agrama nismo platili vrtoglave svote. Potpisivalo se svašta bez ikakva reda i evidencije – kaže Knežević koji je i sam u Volarevićevo vrijeme igrao za Medveščak, a sada mora klečati pred bivšim suigračima.

– Sjednu li nam 2-3 igrača na račun, možemo staviti ključ u bravu.

Medvjedi duguju gotovo svim igračima koji su u to vrijeme bili u klubu, među ostalima Kelentriću, Jerkoviću, Biliću...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr