Borilački sportovi

McGregor: Šokirat ću cijeli svijet, preuzeti boks i zaustaviti Floyda

Foto: Reuters/PIXSELL
Conor McGregor
Foto: Reuters/PIXSELL
Conor McGregor
Foto: Reuters/PIXSELL
Conor McGregor
Foto: Reuters/PIXSELL
Conor McGregor
Foto: Reuters/PIXSELL
Conor McGregor - Jose Aldo
19.03.2017.
u 07:15
– Nitko u boksu ne zna što im dolazi. Kada uđem u ring, šokirat ću cijeli svijet i preuzeti boks.
Pogledaj originalni članak

I dok mu boksački stručnjaci, pa i novinari, daju minimalne izglede da pobijedi u mogućem boksačkom meču s Floydom Mayweatherom, najpopularniji UFC-ov borac Conor McGregor ne prestaje se samopromovirati.

– Nitko u boksu ne zna što im dolazi. Kada uđem u ring, šokirat ću cijeli svijet i preuzeti boks. Pun sam samopouzdanja, visok sam, opasan s obje ruke. Zaustavit ću Floyda, a vi svi ćete pojesti svoje riječi. Cijeli svijet će pojesti svoje riječi.

Istodobno, Mayweather je posjetio Moskvu, gdje je za 87 tisuća USD sudjelovao u otvaranju jedne boksačke dvorane, a potom i Grozni, gdje je bio gost (opet za novac) čečenskog diktatora Ramzana Kadirova. 

>>Cro Cop u neobičnoj ulozi: Nikad neću zaboraviti majčine suze kad mi je dala posljednjih 400 maraka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JU
juma
11:44 19.03.2017.

Problem je što se u boksu tuče po strogo odredjenim ograničavajućim pravilima i po tim pravilima niti jedan UFC borac nema šanse protiv bilo kojeg imalo boljeg boksača u istoj tezinskoj kategoriji.

BO
borac2525
09:46 19.03.2017.

Floyd se umirovio, a vratit ce se u ring samo da te namlati i uzme rekordu lovu ikad

SE
Sejo
13:04 20.03.2017.

Ne mogu da vjerujem da je Mc pristao da se bori po box pravilima.Pa on je potpuno lud