ŽUSTRA UTAKMICA

Maurice Edu potopio Celtic i osigurao Rangersima naslov

Foto: Reuters
Maurice Edu potopio Celtic i osigurao Rangersima naslov
28.02.2010.
u 16:30
U Old Firm derbiju škotskog nogometnog prvenstva, Rangers je na svom Ibroxu pobijedio Celtic 1:0 i praktički već osigurao naslov prvaka.
Pogledaj originalni članak

Utakmicu je odlučio 23-godišnji američki vezni igrač Maurice Edu, koji je ušao u igru već u 26. minuti, a u trećoj minuti sudačke nadoknade je donio sva tri boda Rangersu, koji sada ima 10 bodova više od Celtica na ljestvici i utakmicu manje.

Na Ibroxu su domaći navijači, tako, imali dvostruko slavlje. Prvenstveno, dakako, zbog pobjede nad najvećim rivalom, a onda i zbog gotovo već osiguranog naslova prvaka.

Utakmica je bila uobičajeno žustra i puna siline, pa je sudac već u prvih osam minuta pokazao dva žuta kartona, a u 65. minuti je isključio Celticovog Scotta Browna, pa su gosti zadnjih 25 minuta odigrali s igračem manje.

Robbie Keane, koji u Celticu igra na posudbi iz Tottenhama, iskusio je svoj prvi Old Firm derbi, a već u 1. minuti se umalo i upisao u strijelce. Bosanski nogometaš Saša Papac odigrao je cijelu utakmicu u domaćem sastavu.

Škotski Premiership, 27. kolo:

Rangers - Celtic 1:0

Redoslijed: 1. Rangers 61 (-1), 2. Celtic 51, 3. Dundee United 45…

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.