OKRUTNO I ISKRENO

'Što će nam Zlatan Ibrahimović, prestar je'

Foto: Reuters/PIXSELL
'Što će nam Zlatan Ibrahimović, prestar je'
03.04.2016.
u 16:00
'Želimo pomladiti momčad, tako da se Ibrahimović tu baš ne bi uklapao. No, ne treba u nogometu ništa odbaciti.'
Pogledaj originalni članak

Bayernov sportski direktor Matthias Sammer govorio je o situaciji s novim ugovorom Roberta Lewandowskog i glasinama da klub želi dovesti Zlatana Ibrahimovića.

- Optimist sam oko Robertova ostanka jer Bayern je dobra opcija. Još nema nikakve odluke, ali možemo biti smireni - rekao je Sammer pa nastavio:

- Zlatan? Trenutačno smo dosta pasivni po tom pitanju. Logički, to bi značilo da dobivamo još jednog napadača, a na toj smo poziciji dobro pokriveni. Želimo pomladiti momčad, tako da se Ibrahimović tu baš ne bi uklapao. No, ne treba u nogometu ništa odbaciti, iako, kažem, nisam čuo da se u klubu razgovara o njemu i ne mogu ga zamisliti kod nas.

>> Ibrahimović: Da, žele me klubovi iz Premier lige

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DH
dalibor.hren
16:30 03.04.2016.

Iskreno i točno, no pitanje je kako će na to reagirati Bosanac!?

SE
seljacinaxxx
21:44 03.04.2016.

on je bahat,a to se ne tolerira svugdje

Avatar blackula9
blackula9
18:57 03.04.2016.

Greška je otpisati igrača koji dobro igra. Po broju golova koje daje nije uopće star, vode se predrasudama.