Šangaj

Mate Pavić u četvrtfinalu, Ivan Dodig u 2. kolu parova

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
09.10.2019.
u 14:01
Finalisti prošlotjednog turnira u Tokiju Nikola Mektić i Franko Škugor zaustavljeni su već u 1. kolu u Šangaju
Pogledaj originalni članak

Od petorice hrvatskih tenisača koji su u srijedu nastupili u konkurenciji parova na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Šangaju prolazak daje izborila su samo Mate Pavić i Ivan Dodig.

Pavić je s Brazilcem Brunom Soaresom u susretu 2. kola svladao Poljaka Huberta Hurkacza i Francuza Benoita Pairea sa 6-1, 7-5 te će u četvrtfinalu igrati protiv prvih nositelja Kolumbijaca Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha, dok je Dodig s Čehom Filipom Polašekom u susretu 1. kola nadigrao Čileanca Cristiana Garina i Srbina Dušana Lajovića sa 6-2, 6-3, oni će u 2. kolu za protivnike imati Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua.

Finalisti prošlotjednog turnira u Tokiju Nikola Mektić i Franko Škugor zaustavljeni su već u 1. kolu u Šangaju, njih su sa 6-7 (4), 7-6 (5), 10-4 nadigrali Kanađanin Felix Auger-Aliassime i Talijan Matteo Berrettini, dok je u 1. kolu ispao i Borna Ćorić s Kinezom Runhaom Huom, njih su sa 6-4, 7-5 svladali drugi nositelji Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.