POTPUNO OTKAČEN

Pogledajte kako se Đoković priprema za meč, vozi kanu i pjeva krokodilima

Foto: Twitter
Pogledajte kako se Đoković priprema za meč, vozi kanu i pjeva krokodilima
30.03.2015.
u 16:09
- Krokodilu, krokodilu, gdje si - zapjevao je Nole na talijanskom.
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković obožava prirodu i zdrav život, a dokazao je to još jednom na vrlo zanimljiv način. Vozio se kanuom u blizini Miamija, gdje ga čeka osmina finala  jakog ATP turnira iz Masters serije protiv Belgijca Stevea Darcisa.

- Nema boljeg načina da dođete u pravo stanje uma nego spajanje s prirodom. Također sam bio znatiželjan provjeriti ima li krokodila - napisao je Novak Đoković na svom profilu na Twitteru i dodao tome video te se "požalio" da ih nema:

- Krokodilu, krokodilu, gdje si - zapjevao je Nole na talijanskom.

>> Pas otišao po daljinski i natjerao gazdu da mu pusti meč Đoković -Wawrinka

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MB
mockin_bird
16:36 30.03.2015.

pa ko ga nebi volio totalna pozitiva lik ,kralj

Avatar Glina74
Glina74
18:42 30.03.2015.

A vidi se koliko zna taj Đoković a i taj Dežalić nije puno pametniji u Floridi su ALIGATORI to nisu KROKODILI ,Kokodila nema u Floridi osim samo u Zološkima vrtovima kao što je SEE World ali u prirodi kao što su nacionalni parkovi EVAGLEDS su samo Aligatori a njih imao po baščama i GOLF igralištima pa neka taj novinar i Đoković malo GOOGLAJU i malo nauče hahahahahaahah