UOČI BRAZILA

Massa: Na Hamiltonu je veći pritisak

Foto: import
Massa: Na Hamiltonu je veći pritisak
28.10.2008.
u 13:40
Pogledaj originalni članak

Uoči posljednje utrke sezone formule 1 brazilski vozač Felipe Massa (Ferrari) smatra da je veći psihološki pritisak na Lewisu Hamiltonu (McLaren), koji ima sedam bodova prednosti.

- Što se tiče bodova moja je zadaća znatno teža. No, istodobno za mene je situacija čista i nemam što izgubiti. Ja u Sao Paulu moram pobijediti i to je moja jedina briga. Ostalo nije u mojim rukama - rekao je Massa.

- Na stazi u Interlagosu sam praktično odrastao. Znam sve njezine tajne i uživam ovdje voziti - dodao je Massa.

Uoči posljednje utrke sezone u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Britanac Lewis Hamilton (McLaren) ima sedam bodova prednosti u odnosu na Brazilca Felipea Massu (Ferrari). To znači da je 23-godišnjem Hamiltonu dovoljno peto mjesto na VN-u Brazila 2. studenoga da bi osvojio titulu i tako postao najmlađi svjetski prvak u formuli 1.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr