Derbi na Čizmi

Marko Livaja na klupi, Juventus želi našega Jelavića

Foto: 'OLIVIER MORIN'
Marko Livaja na klupi, Juventus želi našega Jelavića
03.11.2012.
u 09:14
Juventus večeras želi 50. put utakmicu završiti bez poraza te se približiti rekordu Milana koji je bio 58 puta neporažen (91.-93.)
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Juventusa u večerašnjem derbiju 11. kola protiv Intera pokušat će produljiti niz nepobjedivosti u talijanskoj ligi na čak 50 utakmica! No, i Inter je u velikoj formi, postigao je osam pobjeda uzastopno.

– Bilo bi lijepo srušiti rekord Milana od 58 utakmica bez poraza, ali ne opterećujemo se statistikom. Bitnije nam je da na kraju osvojimo naslov – kaže vođa Juventusa Andrea Pirlo.

Marko Livaja najavljen je na klupi Intera, čekat će priliku da uđe umjesto Cassana ili Milita.

Diego Milito osvrnuo se na sve češće usporedbe Interova trenera Andrea Stramaccionija s Joseom Mourinhom.

– Stramaccioni je sjajan trener, ali nemojmo pretjerivati. Tek je na početku karijere, a Mourinho je osvojio sve što se može – naglasio je napadač Intera.

Talijanski mediji pak pišu da Juventus u zimskom prijelaznom roku želi dovesti Nikicu Jelavića, a navodno je spreman ponuditi 10-ak milijuna eura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kajinx
13:42 03.11.2012.

Ne vjerujem da će ga Everton pustiti. Dao je najviše golova u timu, sa dvije utakmice manje radi povrede.