Već je postao hit

Hezonjinim zakucavanjima poklonio se i Reggie Miller: 'Sviđa mi se Super Mario'

Foto: Screenshot
Mario Hezonja
07.07.2015.
u 12:51
Nakon što je u prvoj utakmici tricom donio pobjedu protiv Clippersa, Mario je u pobjedu protiv Oklahome ugradio 14 koševa, tri skoka i dvije asistencije
Pogledaj originalni članak

Mario Hezonja nastavlja oduševljavati navijače Orlanda. Sjajni nastupi na Ljetnoj ligi nisu prošli nezapaženo, a hrvatski košarkaš potezima oduševljava Ameriku i već sada počinje biti jedna od glavnih priča uoči nove sezone NBA lige.

Nakon što je u prvoj utakmici tricom donio pobjedu protiv Clippersa, Mario je protiv Oklahome ugradio 14 koševa, tri skoka i dvije asistencije. No, njegova dva zakucavanja dokaz su da se nikoga ne boji, a da njegova igra pršti od atrakcije. Komentatori su također bili oduševljeni, a i veliki Reggie Miller, kojeg mnogi smatraju najvećim šuterom svih vremena (iako je on izjavio da je Dražen bio bolji), oglasio se na Twitteru.

"Ljudi, znam da je to samo Ljetna liga, ali zaista mi se sviđa Super Mario Hezonja iz Orlanda. Ipak, to je samo prvi dojam na temelju viđenog", napisao je Miller na Twitteru i tako Hrvatu dao veliki kompliment i motiv za nastavak karijere.

Pogledajte video i uživajte u njegovim potezima.

>>Hezonja u debiju za Orlando zabio tricu za pobjedu

>>Hezonja odlično počeo u Orlandu: Ovo je tek početak puta

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CR
Crush83
14:52 07.07.2015.

I nama se sviđa kakav je igrač Mario Hezonja :)