Riječanin u S. Arabiji

Tomasov odlazi u Al Nassr, Rijeka prihvatila Mamićevu ponudu

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Marin Tomasov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Marin Tomasov
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.03.2015., Zagreb, stadion Kranjceviceva - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, druga utakmica, NK Lokomotiva - NK Rijeka. Marin Tomasov, Lee Addy. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zoran Mamić
10.05.2015., stadion Kantrida, Rijeka - MAXtv 1. HNL, 33. kolo, HNK Rijeka - NK Lokomotiva. Marin Tomasov. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/Vecernji list
27.09.2008., Zadar - Nogometas NK Zadra Marin Tomasov, velika nada hrvatskog nogometa. Photo: Dino Stanin/Vecernji list
30.07.2016.
u 20:35
Trener Nassra Zoran Mamić već tjednima traži ponajboljeg igrača Rijeke, koji će u četvrtak protiv Basaksehira igrati posljednju utakmicu za Kekovu momčad
Pogledaj originalni članak

Marin Tomasov u petak odlazi Al Nassr kod Zorana Mamića. Rijeka je prihvatila ponudu hrvatskog trenera koji je prije mjesec dana preuzeo klub iz Saudijske Arabije.

Mamić već tjednima traži ponajboljeg igrača Rijeke, koji bi u četvrtak protiv Basaksehira igrao posljednju utakmicu za Kekovu momčad.

Riječani se tako nastavljaju osipati. Kek je ovog ljeta ostao bez Vargića, Samardžića, Leškovića, Brezovca, Močinića, Kajevića, Kvržića, Roshija i Balaja.

Nedavno je Mamić doveo još jednog Hrvata Ivana Tomečaka. Al Nassr je 18 dana bio na pripremama u Sv. Martinu na Muri, a u nedjelju se momčad vraća u Saudijsku Arabiju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZE
zeljkobahat82
11:03 31.07.2016.

Hocemo biti 15 liga europe a olako prodaju igrace strasno kako jedan sporting nije prodao maria za 40milja zato sta znaju da u ligi prvaka ceju vise zaradit ako on ostane jedino nasi biseri od klubova prodaju odmah

BJ
Bjelovar112
06:38 31.07.2016.

i sad ce opet mamic bit kriv sto odvodi igrace za dobar novac

MR
mrki69tua
13:03 31.07.2016.

Koja Reka, ne znam za koga se radi novi stadion...