Teniske ljestvice

Marin Čilić "izletio" iz prvih 20, Petra Martić i dalje 49.

Foto: 'KIRILL KUDRYAVTSEV'
Marin Čilić "izletio" iz prvih 20, Petra Martić i dalje 49.
14.11.2011.
u 11:54
Ivan Ljubičić čak je i napredovao jedno mjesto te je sada 30. iako nije nastupio na Mastersu u francuskoj metropoli.
Pogledaj originalni članak

Teniske federacije objavile su nove poretke u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nakon što je zadnja dva tjedna bio među 20 najboljih tenisača svijeta, Marin Čilić je zbog poraza u prvom kolu Pariza skliznuo u poretku za četiri mjesta te je sada 22. igrač svijeta. Ivan Ljubičić je čak i napredovao za jedno mjesto te je sada 30. iako nije nastupio na Mastersu u francuskoj metropoli. Ivan Dodig prolaskom u drugo kolo, gdje je izgubio od i dalje uvjerljivog prvog igrača svijeta Novaka Đokovića, napredovao je za tri mjesta te je sad 36. Prošli tjedan odmarao se i Ivo Karlović, što mu je donijelo pad za jedno mjesto, na 56. poziciju.

Među tenisačicama, jedina naša predstavnica u prvih 100, Splićanka Petra Martić zadržala je 49. mjesto na svjetskoj ljestvici. Mirjana Lučić pala je sa 116. na 117., a Ajla Tomljanović sa 145. na 146. mjesto.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
11:59 14.11.2011.

hehehehe, cilic je skljiznuv zahvaljujuci porazu v parizu za 4 mesta te je ve 18 hehehehehe???????? a ispav je iz prvih 20??????? pak kaj je ne 18 menjsi broj od 20?????