MARIN BRBIĆ bijesan!

Ovo su neprijatelji Hajduka, ne znam što ćemo u Europi s takvim navijačima!

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Torcida
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Torcida
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Torcida
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Torcida
21.08.2015.
u 18:46
– Ovaj ispad prevršio je svaku mjeru! Pa mi smo molili da navijači koji imaju ulaznice s češkim imenima budu pušteni na tu tribinu na kojoj su zapaljene baklje
Pogledaj originalni članak

Dugo u Hajdukovu predsjedniku Marinu Brbiću tinja to nezadovoljstvo navijačima koji pale baklje, a glupost koju su pristalice bijelih napravile u Liberecu prelila je čašu. Nekoliko upaljenih dimnih baklji, od kojih su se zapalila i sjedala na stadionu, prouzročilo je i obračun s vatrogascima, što znači da će Hajduk sigurno platiti novu kaznu. Posljednja ''čestitka'' iz Uefe bila je 30 tisuća eura, u Hajduku bi sada bili sretni da prođu samo s financijskom kaznom. Svi strahuju da će Uefa kazniti Hajduk s utakmicom pred praznim tribinama. Splićani su recidivisti, ove sezone već je plaćeno 115 tisuća eura kazne.

– Ne znam što ćemo u Europi s takvim navijačima. Ovaj ispad prevršio je svaku mjeru! Pa mi smo molili da navijači koji imaju ulaznice s češkim imenima budu pušteni na tu tribinu na kojoj su zapaljene baklje. Torcida mora počistiti ispred svog praga, ovo više nema smisla, svi postajemo njihovi taoci. Desetak onih koji su napravili incident nisu navijači Hajduka. Mogu se oni zaklinjati u ljubav prema Hajduku, ali ga ne vole, oni su neprijatelji Hajduka – rekao je Brbić. 

>>Pogledajte kako je izgledala tribina u Liberecu nakon Torcide

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

BE
berija
19:19 21.08.2015.

Sjeti se, Brbiću! Zbog ovih navijača odbio si igrati utakmicu s Dinamom. Odrekao si se mene zbog njih. Eto ti ih. Nemam pojma koji ste rezultat jučer ostvarili i nije me briga. Za mene Hajduk više ne postoji.

DH
dalibor.hren
19:13 21.08.2015.

Brbiću, to su podivljali vlasnici kluba! Je li i za to kriv Mamić?

EM
emiokcin
19:20 21.08.2015.

Mamić je kriv.