NA ODLASKU IZ DINAMA

Marcelo Brozović: Zdravko Mamić mi je na rastanku dao nekoliko savjeta

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Marcelo Brozović: Zdravko Mamić mi je na rastanku dao nekoliko savjeta
26.01.2015.
u 19:01
– Osjetio sam kako je sretan zbog mene i mog transfera u takav klub. Lijepo smo se pozdravili – rekao je Brozović
Pogledaj originalni članak

Marcelo Brozović je kompletirao transfer u milanski Inter. Hrvatski reprezentativac te dosadašnji veznjak zagrebačkog Dinama potpisao je ugovor s talijanskim velikanom, pa tijekom popodneva u pratnji menadžera Miroslava Bičanića ispijao kavu uživajući u čarima Milana, ali i našao vremena podijeliti dojmove s Goal.com.

– Presretan sam, stvarno sam oduševljen što sam stigao u ovakav klub. Već od prvog trenutka vidi se i osjeća veličina Intera, jedva čekam prve nastupe u novom dresu – kazao je Marcelo Brozović i otkrio kako mu je izgledalo gledati s tribina San Sira poraz od Torina:

– Stvarno je lijepo igrati na takvom stadionu, u takvom ambijentu. Istina, imao sam s reprezentacijom već prilike osjetiti atmosferu na tom stadionu, ali polako postajem nestrpljiv. Želim što prije zaigrati u dresu Intera.

Ne brine o tome kako će Dinamo bez njega, smatra da su njegovi suigrači u aktualnom hrvatskom prvaku dovoljno dobri da bez problema obrane titulu i osvoje Kup.

– Ma tu neće biti nikakvih problema, Dinamo je presnažan za ostatak Prve HNL. Tu su Antolić, Ademi, pa mali Ćorić, lakoćom će oni do novih trofeja. A i ovi mladi su stvarno zanimljivi igrači – rekao je Brozović i potom progovorio o razgovoru sa Zdravkom Mamićem na rastanku:

– Osjetio sam kako je sretan zbog mene i mog transfera u takav klub. Lijepo smo se pozdravili, a on mi je dao nekoliko savjeta. Poručio što me sve čeka u novome klubu.

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Gotovo je, Marcelo Brozović potpisao za Inter do 2019. godine!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
19:30 26.01.2015.

Mamić je uvijek bio fini gospodin i pošten prema svojim igračima !

KS
krao_sam
20:23 26.01.2015.

Tajo je kralj.

Avatar C. Senor
C. Senor
19:34 26.01.2015.

ljudina