KOMENTAR ŠPANJOLACA

Marca o Modrićevoj nagradi i Messiju: 'To je smiješno'

Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić s roditeljima
10.12.2018.
u 09:27
"Otkako je Luka Modrić pobijedio u izboru za Zlatnu loptu, vodi se smiješna kampanja za Lionela Messija koji je završio na petom mjestu."
Pogledaj originalni članak

Marca, najčitaniji španjolski sportski dnevni list, objavila je tekst u kojem se brani izbor Luke Modrića za najboljeg nogometaša godine. Naslov članak kojega potpisuje novinar Jesus Sanchez jest "Smiješna kampanja za Messija".

"Otkako je Luka Modrić pobijedio u izboru za Zlatnu loptu, vodi se smiješna kampanja za Lionela Messija koji je završio na petom mjestu. Čini se da postoji manjak razumijevanja o tome na temelju čega se odlučuje o pobjedniku i pozicioniranju Argentinca koji je bez sumnje najbolji igrač svoje generacije", piše novinar i dodaje:

"Navijači i novinari koji se ponašaju kao navijači, pokušali su svijetu objasniti da je Messi sjajan, i to je smiješno. U vremenu  Michaela Jordana bilo je tako nepotrebno raspravljati je li on najbolji, čak i kada nije osvajao MVP nagrade svake godine. Roger Federer nije stalno bio najbolji na ljestvici."

Novinar priznaje da je i sam obožavatelj Messija.

"Stvorila se atmosfera korupcije i manipulacije, ali činjenica je da je Messi zakazao u utakmici Lige prvaka protiv Rome, kao i na Svjetskom prvenstvu. Ja sam fan Messija kao i svaki drugi ljubitelj nogometa, ali on nije bio najbolji u 2018. Messi je broj 1 kao i LeBron u NBA-u, no to ne znači da uvijek osvaja sve nagrade. Film 'Kum' izašao je 1972. godine i jedan je od najboljih svih vremena, ali ne osvaja Oscara svake godine. Messiju ne treba sva ta zbrka. Napravite mu uslugu i prestanite s time."

>> Pogledajte kako je izgledala Lukina karijera

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
09:38 10.12.2018.

Ovaj je dobar,kao hobbit se nebi radovao da je dobio 6 zlatnu loptu ?? dobar vic...kmeee kmeee