odlazi u katar

Marca: Mladi Hrvat bit će jedan od Xavijevih nasljednika u Barceloni

Foto: Gtres/PIXSELL
Marca: Mladi Hrvat bit će jedan od Xavijevih nasljednika u Barceloni
20.05.2015.
u 20:32
Legendarni veznjak u Kataru će navodno godišnje zarađivati čak 10 milijuna eura.
Pogledaj originalni članak

Xavi Hernandez u četvrtak će objaviti kako napušta Barcelonu te da će potpisati trogodišnji ugovor s katarskim Al Saddom. Opcija za legendarnog igrača bio je i odlazak u američki MLS, no izabrao je Bliski istok. U Kataru će navodno godišnje zarađivati čak 10 milijuna eura.

A španjolska Marca piše kako će njegovim odlaskom više prilike dobiti zamjene Ivana Rakitića, Busquetsa i Inieste, a to su Rafinha i Sergi Roberto.

Marca dodaje kako bi u prvi sastav trebali biti prebačeni i Denis Suarez (na posudbi u Sevilli) te Alen Halilović, no oni će imati manje uloge.

>>Pogledajte kako je Halilović zabio za pobjedu Barcelone

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar nula
nula
22:46 20.05.2015.

Gledao sam Barca 2-Valladolid-2 1:3. Najbolji na terenu , Halilovic. Nije koristilo , jer su mu suigraci nula; egoisti , katastrofa.

MG
mgodek2
07:35 21.05.2015.

Točno je što piše tripel. Na utakmici sa Valladolidom Halilović se isticao izvornošću svog talenta, Rastom mali, u tome je bio za glavu viši od ostalih na terenu. Ali to je samo prvi preduvjet za veliku karijeru. Premalo je prostora da nabrojim što sve još moraš imati da budeš nasljednik jednog Xavija.