Kakvo iznenađenje

Manekenke u donjem rublju dopratile nogometaše na igralište i raspametile navijače

Foto: Waalwijk
Manekenke u donjem rublju dopratile nogometaše na igralište i raspametile navijače
13.02.2016.
u 21:35
Iznenađenje za navijače priređeno je u povodu Valentinova.
Pogledaj originalni članak

Da je barem svaki dan Valentinovo! - sigurno su pomislili navijači nizozemskog drugoligaša Waalwijka uoči utakmice s Emmenom. Naime, manekenke su prije početka susreta dopratile nogometaše na travnjak, a kako su bile u donjem rublju oduševile su kibice na tribinama.

Iznenađenje je priređeno u povodu Valentinova. Prvo je održana revija, a nakon što su izašle na travnjak manekenke su publici bacile donje rublje, no ne ono koje su nosile na sebi.

Domaći navijači nakon svega zaboravili su na loše rezultate i posljednje mjesto na ljestvici, a nije im teško pao niti poraz protiv Emmena (1:0). 

>>Klinsmann Hrvatskoj oteo Pulisica, ali stiže nam novi Rakitić

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KI
kinez14
07:42 14.02.2016.

Svatko se hvali svojim adutima. Netko pokazuje pamet a ovima je preostalo jos samo da gaće spuste. Ali spustanje gaća traje kratko a pamet do groba. Zato cure neka vam gaće budu rezervna opcija

KN
knezevic3d
05:51 14.02.2016.

ssmo im se tete nabacuju