Poznata manekenka

Evo kako atraktivna plavuša izluđuje Kovačićev klub: 'Dajte mu 3,5 milijuna!'

Foto: Twitter
Evo kako atraktivna plavuša izluđuje Kovačićev klub: 'Dajte mu 3,5 milijuna!'
19.05.2015.
u 13:50
– Ne želim to uopće komentirati, sada radi s Wandom, kratko je rekao bivši agent Morano, ne želeći otkriti detalje razlaza.
Pogledaj originalni članak

Mauro Icardi, Kovačićev suigrač u Interu, dao je otkaz svom dugogodišnjem agentu Abianu Moranu te je umjesto njega poslove povjerio svom ocu i svojoj supruzi Wandi Naro.

– Ne želim to uopće komentirati, sada radi s Wandom – kratko je rekao Morano, ne želeći otkriti detalje razlaza.

Naro je manekenka, javnosti poznata po tome što je prije bila u braku s Maxijem Lopezom, Icardijevim najboljim prijateljem i suigračem, ali ga je onda ostavila i napravila razdor među njima dvojicom. Dva argentinska nogometaša otada ne razgovaraju, a čak su se odbili i rukovati prije utakmice. Naro će sada opet puniti medijske stupce, ali ovoga puta kao suprugova zastupnica. I odmah se bacila na posao, već je počela izluđivati Inter.

Naime, od njih traži novi ugovor za svog supruga, a i znatno povećanje plaće. Argentinac je dosad dobivao 1,2 milijuna eura po sezoni, a sada traže 3,5 milijuna, plus pola milijuna eura bonusa. Kada bi uspjeli naći zajednički jezik s Interom, Icardi bi potpisao do 2019. godine.

Icardi je ove sezone za Inter odigrao 46 utakmica te postigao 24 pogotka i upisao šest asistencija. Je li dovoljno za drastično povećanje plaće? Saznat ćemo uskoro. Svoj adut u pregovorima zasigurno ima...

>>Boban progovorio o Kovačićevu transferu u Barcu: 'O njemu će pričati cijeli svijet'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

M3
Miške 3
15:54 19.05.2015.

Ima kratke noge, kakova je to manekenka.

Avatar BobaNova
BobaNova
14:41 19.05.2015.

ufff sto bi ga usadio ...