UZBURKAO DUHOVE

Mandžukića zbog ovoga poteza žestoko napadaju i vrijeđaju. 'To je sramota!'

Foto: Printscreen
Mandžukića zbog ovoga poteza žestoko napadaju i vrijeđaju. 'To je sramota!'
07.04.2019.
u 08:25
Mandžo je pred kraj susreta pao na pod, a onda nogom udario Romagnolija koji je ležao pored njega. Srećom po Mandžukića, sudac to nije vidio.
Pogledaj originalni članak

Juventus je jučer u derbiju talijanskog prvenstva slavio protiv Milana s 2:1 okrenuvši rezultat u posljednjih pola sata utakmice.

Zapaženu ulogu imao je i Mario Mandžukić koji je u 46. minuti sjajno tukao škaricama, no Pepe Reina dobro je reagirao i spasio gol.

Bivši hrvatski reprezentativac nakon toga našao situaciji koja je izazvala puno polemika. Mandžo je pred kraj susreta pao na pod, a onda nogom udario Romagnolija koji je ležao pored njega. Srećom po Mandžukića, sudac to nije vidio.

Hrvatski napadač se nakon toga ustao i zatim unio u lice Piateku koji je očito protestirao zbog ponašanja igrača Juventusa.

Navijači Milana su, dakako, ogorčeni jer smatraju da je Mandžukić trebao dobiti crveni karton zbog udaranja protivnika.

- Ovo je sramota - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama, a nerijetke su i objave u kojima se vrijeđa naš napadač.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

BI
billynik
09:01 07.04.2019.

Jadna večernjakova piskarala, ne možete vi oprostiti Mandži prošlo ljeto.

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
10:32 07.04.2019.

Wowwww, stvarno udarna vijest prepisivaca I losih 19-godisnjih prevoditelja (I polupismenih glede hrvatske gramatike) iz "Vecernje Hartije Marsala Tita"

DI
didajoza
09:14 07.04.2019.

Tko je gledao utakmicu taj je vidio koliko su igrači Milana tukli Maria. To naši novinari koji nikada nisu igrali nogomet ne znaju a sudac se pravio da ne vidi?