Na meti još jednog diva

Mandžukić uskoro dobiva novi klub? Mediji tvrde da su započeli pregovori!

Foto: XinHua/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Screenshot/Twitter
Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
Mario Mandžukić
13.09.2020.
u 22:11
Mandžukića se ovo ljeto vezalo uz Italiju i Belgiju, konkretno uz Benevento, Fiorentinu i Club Brugge
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić možda će uskoro napokon riješiti pitanje svog novog kluba. Turci u nedjelju donose da je novi arhitekt Fenerbahcea Emre Belözoğlu započeo pregovore s napadačevim predstavnicima, pa sada preostaje vidjeti je li Mandžo zainteresiran za odlazak u Tursku i mogu li se dvije strane. dogovoriti oko financijskih uvjeta.

Mandžukića se ovo ljeto vezalo uz Italiju i Belgiju, konkretno uz Benevento, Fiorentinu i Club Brugge, međutim prije desetak dana su belgijski mediji objavili da je Club Brugge otpao kao opcija zbog velikih potraživanja bivšeg hrvatskog internacionalca.

Mandžukić je navodno tražio godišnju plaću od 7,5 milijuna eura što si Club Brugge nije mogao priuštiti. 
 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HR
hrvat123
03:23 14.09.2020.

koliko gluposti, Mandjukic je zavrsio karjeru u Evropi i jedino gdje bi jos mogao igrat je HNL i nigdje vise i zato velim dodji u Dinamo ili bilo koji Hrvatski klub ili se penzioniraj i to ti je jedino kaj jos mozes napravit

IJ
Istina_je_bolna
15:04 14.09.2020.

Jedan i jedini, neponovljivi. Ratnik Mario Mandzukic!