NEVJEROJATNO

Ovako se ne ponaša veliki klub! Juventus izbacio Mandžu s popisa za Ligu prvaka!

Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Niko Kovač i Mario Mandžukić
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL
Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
03.09.2019.
u 20:34
Prijavio je sve igrače osim Mandžukića i Emre Cana kojeg se ovo ljeto spominjalo kao mogućeg igrača koji će otići u Barcelonu kao dio zamjene za Ivana Rakitića
Pogledaj originalni članak

Juventusov trener Maurizio Sarri izbacio je Marija Mandžukića s popisa za Ligu prvaka što znači da naš napadač neće igrati elitno klupsko natjecanje! 

Prijavio je sve igrače osim Mandžukića i Emre Cana kojeg se ovo ljeto spominjalo kao mogućeg igrača koji će otići u Barcelonu kao dio zamjene za Ivana Rakitića

Znači li ovo da Mandžukić ima neku ponudu od prvenstava gdje još traju prijelazni rokovi vidjet ćemo u danima koji dolaze, ali ovo je sigurno šokantna vijest za našeg igrača. 

Popis igrača Juventusa za Ligu prvaka:

1 Szczesny
2 De Sciglio
4 De Ligt
5 Pjanić
6 Khedira
7 Ronaldo
8 Ramsey
10 Dybala
11 Douglas Costa
12 Alex Sandro
13 Danilo
14 Matuidi
16 Cuadrado
19 Bonucci
21 Higuain
24 Rugani
25 Rabiot
28 Demiral
30 Bentancur
31 Pinsoglio
33 Bernardeschi
77 Buffon

>>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači



 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

VE
vecernji55
21:05 03.09.2019.

I onako Juventus nece osvojiti LP ni ove godine. Pozalit ce oni sto ga nisu stavili na popis. Malo je tako borbenih igraca.

SA
santek
21:45 03.09.2019.

Sari neće osvojiti niti da im mesi dođe još čudim se da su njega doveli a otkazali treneru koji je imao odlične rezultate sa njim

PR
prajdali100
21:20 03.09.2019.

Sarri !!! Dabogda sve izgubio a gubićeš.