NEDOSTAJU MU VATRENI

Mandžo nahvalio Ronalda pa otkrio što mu je ovaj rekao o Luki

Foto: Reuters/Pixsell
Mandžukić i Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Mandžukić i Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Mandžukić i Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Mandžukić Juventus Valencia
Foto: Reuters/Pixsell
Mandžukić Juventus Valencia
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
29.12.2018.
u 10:51
- Život u reprezentaciji, koji je najposebniji život u karijeri igrača, nedostajat će mi do kraja života.
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić ove sezone igra sjajno, u 20 utakmica zabio je devet golova uz četiri asistencije. Hrvatski napadač jedan je od razloga što Juventus na vrhu Serie A nakon 18 kola ima devet bodova prednosti ispred prvog pratitelja Napolija. O odličnoj formi Mandžo je za Sportske novosti rekao:

- Iskreno rečeno, nisam iznenađen. Možda drugi jesu, ali ja ne jer dobro znam koliko ulažem u to da budem maksimalan na terenu. Nema utakmice u kojoj ne dajem sve od sebe. Podređen sam tome da moja momčad ostvari sve uspjehe. Ali ako bih tražio neki poseban trenutak zaslužan za aktualnu formu, možda je to povratak na mjesto centralnog napadača u Juventusu nakon Svjetskog prvenstva.

Mandžukić se odlično slaže s Cristianom Ronaldom koji je ovog ljeta stigao iz Reala.

- Ronaldo je jedan od najvećih i to svi znaju. Odlično surađujemo na terenu, dobro se slažemo izvan njega. Odmah se izvrsno uklopio u grupu, koja je u većem dijelu već četiri godine zajedno.

Foto: Reuters/Pixsell
Mandžukić Juventus Valencia

- Ronaldo je pozitivan tip, voli se šaliti i razmjenjivati stavove o mnogočemu. Jednostavno mi djeluje, normalan dečko, veliki profesionalac - dodaje Mandžo.

Iako se nije doimao sretnim što mu je Luka Modrić 'preoteo' Zlatnu loptu, Mandžo ističe da Ronaldo nema problema s tim.

- Mogu kazati da je rekao da mu je drago što je Luka osvojio Zlatnu loptu i da ga smatra odličnom osobom i igračem. Isto je tako bio pozitivan i prema uspjehu Hrvatske u Rusiji.

Progovorio je Mandžo i o vatrenima.

- Život u reprezentaciji, koji je najposebniji život u karijeri igrača, nedostajat će mi do kraja života. Toliko je to lijepo i uzvišeno da jednom kad osjetiš tu emociju, ona je dio tebe dok dišeš. Ali postoji i realnost života i odgovornost odluke.

>> Pogledajte i video s Vidine farme crnih svinja


 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PR
prajdali100
12:00 29.12.2018.

Zadugo nećemo imati napadača kao što je Mario Mandžukić.

AM
AmandaBabcock
13:05 29.12.2018.

Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da je prosječno $ 95, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. učini to.................>>>>>> www.WebJob33.Com