FA KUP

Manchester United se opet osramotio, zaustavio ih klub iz četvrte lige!

Foto: Reuters/PIXSELL
Manchester United se opet osramotio, zaustavio ih klub iz četvrte lige!
23.01.2015.
u 22:58
Cambridge United je odigrao hrabru utakmicu, sačuvao praznu mrežu i izborio ponovljenu utakmicu u kojoj će odlučivati o putniku u osminu finala FA kupa.
Pogledaj originalni članak

Iznenađenja su u engleskog FA kupu moguća i jedno se ponovno dogodilo, zbog čega je osam tisuća ljudi bilo u deliriju. Naime, Cambridge je protiv Manchester Uniteda odigrao 0:0, što dodatno dobiva na značenju ukoliko znamo da je riječ o momčadi iz četvrte lige! Nije to prvi put za Manchester, Milton Keynes Dons ih je osramotio u Liga kupu (4:0) prije pet mjeseci.

Domaća momčad je odigrala hrabru utakmicu, sačuvala je praznu mrežu i izborila ponovljenu utakmicu u kojoj će odlučivati o putniku u osminu finala FA kupa.

Utakmica je krenula mirno, a Manchester United nije preuzeo očekivanu inicijativu na početku. Štoviše, u prvoj prilici na utakmici našao se Cambridge. Coulson je izveo slobodni udarac s lijeve strane, a u skoku je najbolji bio Elliott, međutim domaća desetka ipak nije najbolje zahvatila loptu pa nije bilo opasnosti za De Geu.

Prvu intervenciju vratar Cambridgea je imao u desetoj minuti. Po lijevoj se strani probio Blind, njegov prvi pokušaj udarca je najprije blokirao domaći igrač, a kada se lopta ponovno odbila do njega vratar Dunn mu je obranio udarac.

>> Statistiku i ocjene igračima pogledajte na Goal.com

Nakon dvadeset minuta igre Cambridge je izgledao dosta dobro. Iako je velika razlika u kvaliteti između dviju momčadi, domaći su u utakmicu ušli hrabro, a svakako im je puno značila i podrška prepunog stadiona.

Nakon akcije gostiju u kaznenom prostoru lopta se odbila na sam rub šesnaesterca, a to je pokušao iskoristiti Januzaj. Međutim, udarac mu je bio slab i Dunn je bez problema uhvatio loptu.

Odličnu je priliku Cambridge imao u 31. minuti. Nakon kornera, Coulson je najprije nesretno odbio loptu s Unitedove gol crte, a u nastavku akcije uspio je glavom zahvatiti loptu koju je uputio njegov suigrač, ali nije imao sreće lopta je otišla malo preko gola.

Dvije minute prije odlaska na poluvrijeme United je pokušao iz slobodnog udarca. Bila je to jedna od rijetkih prilika crvenih vragova u prvom poluvremenu, ali udarac Angela Di Marije iz dobre pozicije nije bio precizan.

Odličnu obranu je vratar Cambridgea upisao u 62. minuti. Radamel Falcao je pucao samo nekoliko metara od gola, a udarac je u posljednji trenutak skinuo Dunn desnom rukom.

Petnaestak minuta prije kraja utakmice domaća je momčad opasno živjela. Manchester United je krenuo s čvršćom i konkretnijom igrom, pa se Cambridge morao braniti. No nije to dugo trajalo, sa svakom minutom koja je prolazila i Cambridge se sve više dizao.

>> Manchester United teško osramoćen, trećeligaš ih je pobijedio 4:0!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Melankolija
Melankolija
05:48 24.01.2015.

Hahahaa,.....Falcao 500 000 000, DiMaria 650 000 000, Januzaj 300 000 000, Show 400 000 000,.....hahahaa,....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:06 24.01.2015.

A zamislite tek sto bi doticni klub iz 4. lige naprvio npr. Dinamu?

AN
anonimac1986
15:19 24.01.2015.

jeste i vi isto buddddale pa daj razmislite malo kakve su sanse da takav klub kao united izgubi od nekog tamo cambriga da se igra za paravo pa dajte ljudi, namjestena utkamica to se iz aviona vidi, nemojte bit naivni i jos sraaat po takvom velikom klubu