Engleska liga

Manchester City pobijedio Crystal Palace i izjednačio se s Chelseajem

Foto: PA/Pixsell
Manchester City pobijedio Crystal Palace i izjednačio se s Chelseajem
20.12.2014.
u 15:58
Na odmor se otišlo s rezultatom 0:0, a nakon četiri minute nastavka domaća momčad je povela. Zabaleta je primio loptu na desnoj strani kaznenog prostora, odigrao povratnu loptu, a Silva zabio za vodstvo
Pogledaj originalni članak

U 17. kolu engleskog prvenstva Manchester City je na Etihadu pobijedio Crystal Palace, bilo je 3:0. 'Građani' su bili bolja momčad, imali su puno prilika, ali otpor gostiju slomili su tek u nastavku susreta.

Na odmor se otišlo s rezultatom 0:0, a nakon četiri minute nastavka domaća momčad je povela. Zabaleta je primio loptu na desnoj strani kaznenog prostora, odigrao povratnu loptu, a Silva zabio za vodstvo. Isti igrač povisio je rezultat u 61. minuti nakon asistencije Kolarova

Pogodak su postigli i gosti, zabio je McArthur glavom, ali sudac ga nije priznao zbog navodnog zaleđa. Ipak, treba naglasiti da je pogriješio.

Konačni rezultat u 81. minuti postavio je Yaya Toure i City je tako došao do 12. ovosezonske pobjede u prvenstvu i bodovno se izjednačio s vodećim Chelseajem. Obje momčadi imaju po 39 bodova, iako je londonska momčad bolja zbog gol-razlike. Uz to, ima i utakmicu manje, u ponedjeljak igra protiv Stokea.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.