VESELJE U TEMIŠVARU

Mamić opet gol do pasa...

Foto: Marko Lukunić | VLM
Mamić opet gol do pasa...
01.10.2009.
u 11:40
Dinamo je u Temišvaru, gdje danas igra utakmicu drugog kola Europske lige, počeo - slavljem...
Pogledaj originalni članak

Sportskom direktoru plavih Zoranu Mamiću jučer je bio rođendan, a njegov brat, izvršni dopredsjednik kluba Zdravko Mamić, organizirao je prigodnu večeru za klupske djelatnike, novinare i prijatelje kluba.

Skup se pretvorio u pravo slavlje, bilo je i glazbe i pjesme, a Zdravko je opet bio u elementu. Stradala je košulja, Maminjo je ostao gol do pasa.

Prije toga Dinamovi igrači odradili su trening na temišvarskom stadionu. Travnjak je dobar, nov je i na njemu je odigrana samo jedna utakmica.

Kruno Jurčić je u razgovoru s novinarima, za razliku od nekih prethodnih izjava, dao kompliment treneru domaćina Sabauu.

- Moj kolega iznimno poštuje talijansku školu kojoj i ja težim - naglasio je Dinamov trener.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

JO
JozoBago
13:23 01.10.2009.

biograde Javi mi se kad stignes na gmail.com

IV
ivi012
10:56 02.10.2009.

Grdna rano... nemogu doci do sebe... je li moguce, da ovaj covjek vodi jedan klub kao sto je dinamo? neznam da li bi plakao ili se smijao... ali nazalost su gluplji oni koji su dopustili da on vodi klub... nedaj boz nikome...

JO
JozoBago
13:00 01.10.2009.

biograde! Nema danas prave teme na SD. Ima nesto o Thompsonu, ali sam mislio kad se prica o seljacinama, onda cu radje doc na MAMICA. :-)) Dugujes mi pricu o Malevili.