POHVALIO ĆORIĆA

Mamić nakon preokreta: Ovo je nešto posebno

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Mamić nakon preokreta: Ovo je nešto posebno
31.08.2014.
u 22:12
- Naravno da nisam ovako nešto doživio protiv Hajduka, ali već smo ove sezone protiv Lokomotive zabili tri gola u finišu utakmice. Na Poljudu je to nešto posebno - rekao je Mamić
Pogledaj originalni članak

Dinamo je s dva gola u sudačkoj nadoknadi izborio pobjedu na Poljudu (3:2), a trener Zoran Mamić je bio presretan.

- Naravno da nisam ovako nešto doživio protiv Hajduka, ali već smo ove sezone protiv Lokomotive zabili tri gola u finišu utakmice. Na Poljudu je to nešto posebno - rekao je Mamić i dodao:

- U prvom dijelu nismo igrali kako smo se dogovorili, Hajduk je osvajao druge lopte i bio agresivniji iako smo mi imali bolje prilike. Na odmoru sam tražio da igramo brže i okomitije, ali smo odmah dobili drugi gol pa nije bilo jednostavno.

Dinamovci su uoči utakmice bili na moru. Je li to podcjenjivanje Hajduka?

-  Ne. Ni u jednom trenutku nismo podcijenili Hajduk. Naš posjet Murteru je bio planiran već dulje vrijeme; neovisno o Petrolulu. Mi smo i tamo pričali s igračima o derbiju, jako smo vodili računa da ne dođe do opuštanja jer Hajduk koji god bio na ljestvici na Poljudu nikome nije lako i zaslužuju maksimalan respekt. Moja momčad to ni u jednom trenutku nije zaboravila.

Pohvalio je Antu Ćorića.

- Lomio staviti ga od početka utakmice ili ne. S obzirom da nije bilo Arijana Ademija nisam htio staviti dva nova igrača u vezni red, a kada je ušao je pokazao o kakvom se sjajnom igraču radi. Sretni smo što ga imamo i s njim ćemo imati puno veselja.

>> Kakav preokret! Dinamo s dva gola u nadoknadi slavio na Poljudu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

ZO
zoom
07:49 01.09.2014.

zanimljivo je ovo okretanje iz 2:0 u 2:3, isto kao kad je Dinamo igrao s Lokomotivom! no sad se ne čuje iz hajdukova tabora da su oni pustili dinamu jer su dinamova filijala i da je mamić namjestio utakmicu! kako to gospodo iz hajduka? kad dinamo razbije slabiju lokomotivu onda je to namještanje i puštanje utakmice, a kad uredno razbija jačeg hajduka, onda je to...što?

Avatar cluesblues
cluesblues
00:19 01.09.2014.

dinamo je zasluzeno dobil, bil je ukupno bolji cijelu tekmu…medjutim jos uvijek dobiva tekme zahvaljujuci individualnoj kvaliteti, ali nema neke igre niti ideje, nije to vise stvar neuigranosti nego jednostavno treba znat ukomponirat te kvalitetne igrace koje imamo…ali treba uzivat u ovoj slatkoj pobjedi i nadat se da ce se nekim cudom iz ovog sama od sebe stvorit momcad koja bi mogla nesta napravit u europi…inace drago mi je da je henriquez proradil, sjajan igrac odlican u duelu i odlicno se postavlja, a duje i dalje trpa makar jos uvijek ima onih koji misle da je to slucajno - decko je rodjeni strijelac i puno radi za ekipu...

MK
MKGRA
23:11 31.08.2014.

Tudor niti je hajduk Barcelona niti Dinamo levante Jesi shvatio