IMA TRENERA, NEMA NOVCA

Malešu nuđeni Bakero i Matthäus!

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Malešu nuđeni Bakero i Matthäus!
23.03.2012.
u 10:38
Šef splitskog kluba bugarskog je trenera ispratio na aerodromu i poklonio mu dres s brojem deset
Pogledaj originalni članak

Kao što je išao po njega u Njemačku, tako je Hrvoje Maleš, u sitnim satima, i ispratio Balakova. U zračnoj luci na oproštaju dao mu je Hajdukov dres s brojem 10. Možda kao zalog da se doista vrati... A čim se Europom proširilo da Hajduk nema trenera, počeli su se nuditi mnogi, pa i slavna imena poput Matthäusa i Bakera! Dakako, preskupih...

Osim u odšteti i idućim destinacijama, razlika između Dinamovih i Hajdukovih trenera je i u načinu odlaska. Dok je Vaha, primjerice, igračima u svlačionici govorio da odlazi, oni su tupo gledali u pod. Jurčić se nije stigao ni pozdraviti s njima, ali rijetki su ga kasnije nazvali. S druge strane, i Reja i Balakov imali su dirljiv oproštaj od igrača, uz pljesak, na rubu suza.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LU
luanti
13:04 23.03.2012.

bravo ozrene zato je balakov u njemačkoj prvo izjavio da se je spasio jer u hajduku je velika novčana kriza rastao se sa smiješkom pa vam ga spustio

Avatar mohito
mohito
14:23 23.03.2012.

ima li neki klub kojem se nije nudil ovaj matthaus?...

IB
Ibra22
20:28 23.03.2012.

Kruno Jurčić je bez posla....