Gazda zadnje linije

Maldini: Ramos je jedan od boljih stopera u Europi

Foto: Reuters
Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
Sergio Ramos
Foto: Reuters
Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Real Madrid v Atletico Madrid - UEFA Champions League Final - San Siro Stadium, Milan, Italy - 28/5/16 Real Madrid's coach Zinedine Zidane and Sergio Ramos celebrate after winning the Champions League final. REUTERS/Tony Gentile
Foto: Reuters
Real Madrid
Foto: Reuters
Madrid
30.05.2016.
u 07:46
Ramos je svaku utakmicu igrao na vrhunskom nivou - rekao je Paolo Maldini
Pogledaj originalni članak

Bivši branič Milana i kapetan talijanske reprezentacije Paolo Maldini pohvalio je jednog od igrača finala Lige prvaka u kojem je Real pobijedio Atletico (6:4) nakon kaznenih udaraca.

- Bila je to odlična utakmica, a posebno se istaknuo Sergio Ramos. Tijekom cijelog natjecanja igrao je sjajno. Upravo bi Real stoper bio najbolji igrač zadnje linije u Ligi prvaka. Ramos je svaku utakmicu igrao na vrhunskom nivou - rekao je Paolo Maldini.

>>Pepe na stupu srama: Lineker ga izvrijeđao, a sudac sjajno reagirao na katastrofalnu glumu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PR
propalismoFranjoskroz
10:27 30.05.2016.

Ramos je sirovina koji da ne igra u Realu ne bi završio ni jednu utakmicu do kraja.Ali kad igraš u režimskim klubovima to je dozvoljeno

ED
Edomajka
09:42 30.05.2016.

Mozda zato i igra u Real Madridu