DEZINFORMACIJE?

Majka jednog od najskupljih igrača na svijetu stala sinu u obranu: To nije istina!

Majka jednog od najskupljih igrača na svijetu stala sinu u obranu: To nije istina!
06.05.2022.
u 18:15
Dnevnik Le Parisien objavio je da je PSG Mbappeu ponudio dvogodišnji ugovor s opcijom za treću sezonu uz ogromnu plaću od 50 milijuna eura po sezoni i 100 milijuna eura bonusa za lojalnost.
Pogledaj originalni članak

Majka najboljeg francuskog nogometaša Kyliana Mbappea opovrgla je napise u domaćim medijima da je njezin sin načelno dogovorio produženje ugovora s PSG-om.

Tako je dnevnik Le Parisien objavio da je PSG ponudio dvogodišnji ugovor s opcijom za treću sezonu uz ogromnu plaću od 50 milijuna eura po sezoni i 100 milijuna eura bonusa za lojalnost. 

Mbappeu ugovor sa PSG-om ističe u na kraju ove sezone, u lipnju, i već duže vrijeme se u raznim medijima piše o njegovom odlasku u Real Madrid.

Njegova majka Fayza Lamari na Twitteru je objavila da Mbappe još nije donio nikakvu odluku:

- To nije istina. Nema nikakvog načelnog dogovora sa Paris Saint-Germainom ili bilo kojim drugim klubom. Razgovori o budućnosti Kyliana nastavljaju se smireno kako bi mu se omogućilo da donese najbolju odluku respektirajući sve uključene strane.

>>> Najplaćeniji nogometaši na svijetu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BE
bezvrijedanyugodinar
19:35 06.05.2022.

Kamo ide taj svijet, kad netko daje na desetke milijuna eura za guranje lopte, a u Africi na miliune gladnih, žednih i bolesnih