LIGA PRVAKA

Lyon bez Bastosa dolazi kod Reala

Foto: AFP
Lyon bez Bastosa dolazi kod Reala
09.03.2010.
u 10:57
U srijedu će nogometaši Real Madrida i Lyona na Santiago Bernabeu odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Lyon dolazi u Madrid s 1-0 prednošću iz prvog ogleda.
Pogledaj originalni članak

No, osim toga će francuska momčad kod Reala doći i bez 26-godišnjeg veznog igrača Michela Bastosa, koji je ove sezone postigao čak sedam pogodaka u 23 odigrane utakmice u Le Championnatu.

Tijekom posljednjeg prvenstvenog ogleda kod Boulogne (0-0) Bastos je ozlijedio mišić te ga je tijekom utakmice zamijenio bosansko-hercegovački nogometaš Miralem Pjanić.

Ozljeda je dovoljno teška da zaustavi Brazilca u igranju i tijekom srijede na Santiago Bernabeu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.