Lukoil u carskome gradu restaurirao Crkvu sv. Petra i Pavla

Lukoil u carskome gradu restaurirao Crkvu sv. Petra i Pavla

14. 05. 2018. u 12:07
Kompanija podupire i sportove, a naročito su aktivni u ekologiji.

Lukoil u Sankt Peterburgu posluje od 1993. godine. Kao i u svim oblastima u kojima posluje Lukoil i u Sankt Peterburgu aktivno sudjeluje u društvenom i gospodarskom razvoju grada. Redovit je sudionik Gospodarskog foruma u Sankt Peterburgu i član Vijeća za industriju i trgovinu kao i Partnerstva neprofitnih udruga Sjeverozapadnog saveznog okruga, čiji je cilj osigurati interakciju državnih vlasti te poslovnih i javnih organizacija pri razvoju i provedbi društvene i ekonomske politike u razvoju Sjeverozapada Rusije.

Osim toga, kompanija je financirala restauraciju Crkve svetog Petra i Pavla, počasni je član Državnog društva prijatelja muzeja kojem daje godišnje financijske potpore za organizacije izložbi. Podupiru i sportove, a naročito su aktivni u ekologiji.

100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".