TURSKO PRVENSTVO

Luka Vučko strijelac za Eskisehirspor

Luka Vučko strijelac za Eskisehirspor
20.09.2009.
u 12:08
Hrvatski nogometaš Luka Vučko bio je strijelac za svoj Eskisehirspor u šestom kolu turskog prvenstva. Nekadašnji branič Hajduka i Rijeke postigao je, pokazalo se, ključni pogodak za svoju momčad u pobjedi (3:2) protiv Gaziantepspora.
Pogledaj originalni članak

Vučko (25) je pogodio suparničku mrežu u 73. minuti za 3-1, a deset minuta kasnije je Brazilac Ivan postavio konačnih 3-2. Prije Vučka, strijelci za Eskisehirspor bili su Karan u 37. minuti s bijele točke, te Arslan u 61. minuti. Oni su bili autori preokreta, budući da je gostujući Gaziantepspor poveo u 22. minuti preko Julija Cesara.

Eskisehirspor nakon šest kola ima po tri pobjede i tri remija i jedna je od četiri zasad neporažene momčadi (uz Fenerbahςe, Galatasaray i Genclerbirligi).

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.