Šeici dovode Modrića

Luka pristao otići u PSG, dogovara 
se odšteta

Foto: Pixsell
Luka pristao otići u PSG, dogovara 
se odšteta
02.05.2012.
u 08:09
Navodno je katarska korporacija spremna Tottenhamu platiti 48 mil. eura. U tom bi slučaju postao najskuplje pojačanje u povijesti Paris SG-a
Pogledaj originalni članak

Dobro upućeni izvori bliski Luki Modriću kazuju da bi se trakavica oko odlaska našeg reprezentativca iz Tottenhama uskoro mogla završiti. Poznato je da je Luka nezadovoljan u Spursima, svjestan da je taj klub prerastao.

Ne intrigira ga ni ostanak na Otoku premda ga već gotovo dvije godine vabe velikani poput Manchester Uniteda i Chelseaja. Modrić bi karijeru od sljedeće sezone trebao nastaviti u Francuskoj. Naime, Tottenham je ušao u ozbiljne pregovore s Paris SG-om, jednim od rijetkih klubova koji bi mogli udovoljiti zahtjevima Spursa.

Londonski klub za našeg je reprezentativca izvjesio odštetu od 48 milijuna eura, a PSG, s bogatim arapskim financijerima, pripada kategoriji rijetkih klubova u svijetu ovog trenutka koji su u stanju isplatiti tako visok iznos.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

CC
Chicago Chicago
08:55 02.05.2012.

Sa obzirom kako je odigrao ovu sezonu, nebi me iznenadilo da dodje i u Dinamo.

UN
unbekant
09:04 02.05.2012.

\"Chicago.......\" Dinamo ima i boljih igraca,on bih najpotrebniji bijo FK-Rjeci,ili FK.Hajdugu,kao pojacanje sledece sezone,kakv PSG,od tog nema nis,cjena je previsoka,ali ti novci ne idu Luki,nego Totnhamu,kao osteta,a on dobija samo platu i premije....

BJ
BBB Jarun
08:39 02.05.2012.

Jos jedna glupost nasih novinara. Sad najednom PSG je u igri, a cijelo vrijeme su spominjali Chelsea i ManU!