ne očekuje ga duga stanka

Luka nije teško ozlijeđen: noga nije slomljena

Foto: PIXSELL
Luka nije teško ozlijeđen: noga nije slomljena
11.09.2010.
u 23:00
Uz dva pogotka Valdeza Hercules je šokirao Barcelonu pobijedivši na Nou Campu 2:0, a Inter je 2:1 (Lucio, Eto'o) kod kuće svladao Udinese.
Pogledaj originalni članak

Prema sinoćnjim informacijama iz Londona, Luka Modrić ipak nije teško ozlijeđen u sudaru s Čileancem Gonzalom Jarom iz West Bromwich Albiona. Prema neslužbenim informacijama, do kojih je sinoć došao stožer hrvatske reprezentacije, rendgenska snimka nije pokazala puknuće noge u potkoljenici.

Harry je bio pesimist

Posrijedi je bio samo jak udarac koji je uzrokovao veliku bol, zbog čega je Modrić uz pomoć štaka napustio stadion WBA. Tako se nisu ostvarile crne prognoze Tottenhamova menadžera Harryja Redknappa, koji je nakon utakmice izjavio kako strahuje da je Luki ponovno slomljena noga i da ga gubi na dulje vrijeme.

Tottenham će danas službeno objaviti Modrićevu dijagnozu, no izbornik Bilić već zna da je s Lukom sve O. K. te da bi za nekoliko dana trebao opet biti u punom pogonu.

A utakmica u West Bromwichu sjajno je počela za našega reprezentativca jer je na asistenciju Rafaela van der Vaarta u 27. minuti postigao vodeći pogodak za Tottenham. Na žalost, bilo je to jedino lijepo što se Tottenhamovim navijačima dogodilo u West Bromwichu jer je su izvukli samo bod odigravši 1:1.

Pletikosa na klupi

Umjesto Modrića u igru je ušao Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta, dok je Stipe Pletikosa bio na klupi. Inače, najbolji igrač Tottenhama bio je vratar Carlo Cudicini, koji je obranio nekoliko teških udaraca domaćina.

Ivan Klasnić sjedio je na klupi Boltona, koji je u Londonu teško stradao protiv Arsenala 1:4. Chelsea i dalje nema milosti ni za koga. Pobjedom protiv West Hama u gostima 3:1 plavi sa Stamford Bridgea učvrstili su prvu poziciju.

Od hrvatskih reprezentativaca jučer je u akciji bio i Ognjen Vukojević, koji je odigrao svih 90 minuta za kijevski Dinamo u pobjedi 2:0 nad Metalurgom iz Zaporožja

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
23:49 11.09.2010.

Bilo bi i sa Lukom gusto. Sjetim se kvalifikacije za EP 2008. Tada smo 4:3 jedva pobjedili i to u najboljem sastavu sa zdravim Duduom koji nas je tada spašavao. Pokazali smo protiv Latvije da možemo kompenzirati nedostatak Luke. On jednostavno nije bio spreman da zaigra protiv Grka. To i još neke nepotrebne promjene u sastavu su nam samo 0:0 i bod donijeli. Ipak se nadam da ćemo odigrati hrabro na pobjedu protiv Izraela.

GO
golo
04:33 12.09.2010.

sve najbolje luka, zelim ti brzi oporavak

VE
Velikogoričan56
23:16 11.09.2010.

Lose za Modrica, a i za nasu repku, bit ce gusto s Izraelom