Do 2018.

Modrić potpisao novi ugovor s Realom: Jedan je od najvažnijih igrača

Foto: Screenshot/Real Madrid
Modrić potpisao novi ugovor s Realom: Jedan je od najvažnijih igrača
20.08.2014.
u 12:01
Luka je tako danas potpisao novi ugovor s kraljevskim klubom, a on će ga zadržati do 2018. godine.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić postao je važna karika madridskog Reala. Trener Carlo Ancelotti vidi ga u početnom sastavu pa stoga ne čudi da ga želi što dulje zadržati u Madridu.

Luka je tako danas potpisao novi ugovor s kraljevskim klubom, a on će ga zadržati do 2018. godine. Pri potpisivanju novog ugovora uz Luku je bio i predsjednik europskog prvaka Florentino Perez.

"U Real je došao 2012. godine iz Tottenhama, a nakon toga postao je jedan od najvažnijih igrača i zaradio mjesto u početnoj postavi. Bio je u iskušenju da s Mourinhom ode u Chelsea, ali na kraju će ostati još četiri godine", objavljeno je na klupskoj stranici.

Luka je došao u ljeto 2012. godine i u početku se nije najbolje snašao, a morao je trpjeti i medijske kritike. No, nakon nekoliko mjeseci prilagodbe uhvatio je formu, ugrabio mjesto u početnom sastavu i od tada ga ne ispušta. U međuvremenu je postao i miljenik navijača, a osvojio je Ligu prvaka, što je "kraljevski klub" čekao 12 godina. Ovim potezom klub je Luki dao do znanja koliko ga cijene, a navijačima će ovo biti dobra vijest.

>>Atletico i Real remizirali! Modrić pokazao da je konstanta, Mandžo se još traži

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

L0
luena 01
12:34 20.08.2014.

Luka je pronaso klub koji mu odgovara stilom igre,oni ga cjene ... tamo ce zavrsit i karijeru... bravo Lukatoni. :-))

DI
dinamojavolim1
12:40 20.08.2014.

bravo luka mozda ces se sad lakse oslobodit iz okova i lihvarskog ugovora:)) mada mislim da mu je sasvim solidno i ovak

LU
lukateli1
12:21 20.08.2014.

Bravo Lukateli!