KAZNENO DJELO

HNS se oglasio o Modrićevoj optužnici, evo što kažu!

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Luka Modrić 13. lipnja u Osijeku na suđenju braći Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Luka Modrić 13. lipnja u Osijeku na suđenju braći Mamić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
Modrić Zidane
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Nikola Vlašić Ivan Strinić Nikola Kalinić Luka Modrić Marcelo Brozović
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Luka Modrić
02.03.2018.
u 17:57
"Uvjereni smo da, zahvaljujući Modrićevom neslomljivom karakteru, ovaj postupak neće imati negativan utjecaj na izvedbe reprezentacije, pred kojom je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", stoji u priopćenju.
Pogledaj originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je pred Općinskim sudom u Osijeku podiglo optužnicu protiv Luke Modrića, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, zbog počinjenja kaznenog djela davanja lažnog iskaza na suđenju bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću u vezi izvlačenja novca iz tog kluba.

"Hrvatski nogometni savez uvijek i dosljedno podržava načelo presumpcije nevinosti te smatra svaku osobu nedužnom dok se ne dokaže suprotno.

U konkretnom postupku, HNS je duboko uvjeren u ispravnost iskaza Luke Modrića pred sudom u Osijeku, a posebno zbog Modrićevog ponašanja koje je od prvog nastupa za hrvatsku U-15 reprezentaciju u ožujku 2001. godine pa do danas bilo uzorno. Modrić se kroz skoro 20 godina nastupa u dresu Hrvatske pokazao kao karakterna osoba koja je iznimno odgovorna u svom odnosu prema suigračima, obvezama u reprezentaciji i hrvatskoj državi, kojoj je svojim igrama u reprezentaciji i klubovima priskrbio značajan ugled u svjetskoj sportskoj javnosti.

Zahvaljujući svojoj besprijekornoj sportskoj karijeri i ponašanju u reprezentaciji, 2016. godine postao je i kapetan selekcije za koju je nastupao više od stotinu puta, a u međunarodnim klupskim okvirima potvrdio se kao najuspješniji hrvatski nogometaš u povijesti. Zbog svega navedenoga, Hrvatski nogometni savez čvrsto stoji uz svog kapetana reprezentacije i vjeruje da će u ovom postupku potvrditi svoju nedužnost, kao i neosnovanost ovakve optužnice.

Također, uvjereni smo da, zahvaljujući Modrićevom neslomljivom karakteru, ovaj postupak neće imati negativan utjecaj na izvedbe reprezentacije, pred kojom je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", stoji u priopćenju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 53

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:32 02.03.2018.

Ne mogu nas oni slomiti, njihova utopija je krepala, sad kao ranjeni pas napadaju sve oko sebe. Luka je borac i pobjednik, jer ima svoju državu i svoj dom, ima svoje korenje. Što oni imaju? Ni državu, ni dom, ni korenje ni temelje, osim monstruma tita korupciju i mita nema ništa, praznina koje se reflektira u njihovim glavama. Jad i bijeda.

PR
prajdali100
18:13 02.03.2018.

Poslije košarke, nažalost i rukometa, na red je izgleda došla i nogometna vrsta.Treba rasturiti sve što je još uvijek u Svijetu prepoznato kao uspješno.Kad vidim onog Cvitana povraća mi se.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
00:05 03.03.2018.

Braćo nije mu za zamerit ako se nečega ne seća pa kako da se fudbaler seća kad se naš presednik Gline 91 ne seća ?