'MOJA IGRA'

Luka Modrić dolazi na Interliber i čitateljima će potpisivati svoju knjigu

Foto: DPA/Pixsell
Luka Modrić dolazi na Interliber i čitateljima će potpisivati svoju knjigu
16.11.2019.
u 18:14
Nakon 20-minutnog razgovora uslijedit će potpisivanje knjige za čitatelje, koji će svoje primjerke moći prethodno kupiti na štandu Znanja i 24sata.
Pogledaj originalni članak

Sajam knjiga Interliber imat će ovu nedjelju posebnog gosta. Od 14.30 do 15.30 sati na glavnoj pozornici šestog paviljona Zagrebačkog velesajma Luka Modrić će sa suautorom Robertom Matteonijem razgovarati o svojoj upravo objavljenoj autobiografiji “Moja igra” u izdanju naklade Hermes. 

Nakon 20-minutnog razgovora uslijedit će potpisivanje knjige za čitatelje, koji će svoje primjerke moći prethodno kupiti na štandu Znanja i 24sata. Kasnije istog dana bit će i svečano predstavljanje knjige, a prijenos ćete moći gledati na našem portalu.

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije – sve četiri najprestižnije nagrade za najboljeg igrača u istoj godini – Zlatnu loptu SP-a, Fifin The Best, Uefinu nagradu i Ballon D’Or. 

Promišljen razigravač, nogometni maestro, rođen sa žarom da se dokaže i vodi, odgojen skromno i radišno, s pravom dozom inata i vjere u sebe, Luka Modrić danas je simbol odlučnosti i ustrajnosti, a njegova životna priča inspiracija je za sve generacije čitatelja.

>> Autobiografija Luke Modrića 'Moja igra' u distribuciji Večernjeg lista može se naći na kioscima po cijeni od 129 kuna

Autobiografija Luke Modrića

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.