Počastio se

Luis Ibañez za rođendan si kupio novi BMW X6

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
Luis Ibañez za rođendan si kupio novi BMW X6
15.07.2011.
u 08:00
Bertie Vogts, izbornik Azerbajdžana, hvalio je Luisa Ibañeza. A lijevi bek Dinama, koji je protiv Neftčija igrao jako dobro, počastio se novim automobilom
Pogledaj originalni članak

No ne zbog dobre igre i pobjede 3:0, nego se počastio za svoj 23. rođendan koji je danas.

– BMW je sanjao još dok je bio klinac. A malo sam mu i ja pomogao pri kupnji – kazao je Luisov punac Darko Alegić.

Za automobil koji ima 3000 kubičnih centimetara ili više i dojmljiv broj konjskih snaga (od 300 do 600) Ibañez je trebao izdvojiti između 600.000 i 1,2 milijuna kuna.

VW scirocco koji je dosad vozio ostaje Luisovoj djevojci, tako da se vozni park Dinamovih igrača i Luisove obitelji ozbiljno pojačao.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar cluesblues
cluesblues
08:38 15.07.2011.

ovo je stvarno vazna sportska vijest, nije ni cudno da na naslovnici .... a narocito je bitno da je prijasnji automobil dal curi - to je recimo bitnije od toga da je split pobijedil u svojoj prvoj uero tekmi kekece i to u gotima ili da je vartex odigral nerijeseno, jer to nije sportski relevantno..... ali ovo je jako bitno jer kad to procitaju oni azeri, mogli bi totalno promijenit taktiku za uzvrat....

Avatar vaha
vaha
08:44 15.07.2011.

ima jos jedna sportska senzacionalna vijest, ali se ovi istrazivacki novinari nisu jos toga docepali, pa cu ja to prvi objavit - iz provjerenih izvora sam cuo da je kelava promijenio vrstu kornfleksa za dorucak - do sad je jeo kelog\'s, ali od prije par dana je navodno presal na nestle.

DO
donyvegy
08:35 15.07.2011.

Stvarno važna vjest za kupusni list. Treba imati đonove pa to napisati. Lucho će malo popraviti porezne prihode, osim ako nije neka mulljažica tipa sponzorstvo, promocija..