TRAŽI MJESTO U MOMČADI

Luca Toni: Spreman sam za konkurenciju

Foto: AFP
Luca Toni: Spreman sam za konkurenciju
22.09.2009.
u 13:52
Talijanski napadač Bayerna Luca Toni (32) sve glasnije traži svoje mjesto u udarnoj trofejnoj momčadi njemačkoga nogometnog kluba, odakle je ispao nakon ozljede.
Pogledaj originalni članak

Ove sezone Toni još nije zaigrao za klub koji ga godišnje plaća deset milijuna eura, a sve zbog ozljede Ahilove tetive koja ga je udaljila iz kruga kandidata za nastupe. Toni je posljednji puta za najjači bavarski klub nastupio 23. svibnja, a dobru formu nedavno je tražio u amaterskoj momčadi Bayerna koja se natječe u trećoj ligi.

Poražen je s njom od Regensburga 5-0, no u toj utakmici nije osjećao nikakve probleme s problematičnom ozljedom.

- Nije mi bio problem igrati za rezervnu momčad. Ja sam nogometaš i već sam ranije igrao u trećoj ligi. Samo sam se zaželio igre, a sada sam spreman ubrzati. Osjećam da sam spreman za povratak u prvu momčad, to je moje mišljenje koje će, nadam se, i trener uvidjeti - kazao je Toni, kojem predstoji borba za poziciju u napadu s Miroslavom Kloseom, Ivicom Olićem, Mariom Gomezom i mladim Thomasom Müllerom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.