Dinamovi 20-godišnjaci

Lovren: Na Božić ću s curom uživati pod palmom na Maldivima

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Lovren: Na Božić ću s curom uživati pod palmom na Maldivima
12.12.2009.
u 09:23
Naravno da smijemo na polnoćku, nije baš tako strog režim. Pa slobodni smo gotovo mjesec dana, kaže Barbarić.
Pogledaj originalni članak

Pitate li navijače plavih što misle o Dejanu Lovrenu i Tomislavu Barbariću, ispalit će bez razmišljanja: "Dobri su obojica, to su naši mladi dečki". Slično misli i Mirko Barišić kad kaže: "Pokušat ćemo se osloboditi starih i okrenuti mladim igračima". U tome se uprava i navijači slažu, no hoće li zbog toga biti stornirane zrakoplovne karte za Južnu Ameriku na prezime Mamić?

Pit ćemo koktele

– Karte za Maldive već imam, ondje ću s djevojkom provesti Božić, bit će 30 stupnjeva, ležat ćemo ispod palme i piti koktele. No, prije toga čeka nas zadnja i najvažnija, idemo ostvariti zajednički san, tek će tada odmor zaista biti zaslužen – kaže "friški" reprezentativac Dejan Lovren.

Na papiru je sve čisto, Ajax je jači od Anderlechta, a Dinamo od Timisoare. Međutim, nogomet nije matematika.

– Sve to stoji, ali trebat će nas malo pomaziti i sreća. Baš mi imamo priliku da postanemo ti koji će nakon 40 godina imati čast. Uz to, želimo dokazati da ne moramo baš svake godine glupo ispasti – dodaje Bilićev adut za budućnost.

Tomislav Barbarić izgleda kao da se vratio s nekog UFC-ova turnira, podljevi pod očima, iz arkada mu vire crni konci – tri je zaradio u Puli, četiri u Bruxellesu.

– Lovren i Kovač imaju prednost, ali zašto ne bih baš ja odlučio i osigurao "sveti cilj" – priželjkuje mladi Zagrepčanin.

Ne pričamo o kladionici

Kladioničarska afera trese Europu.

– Od kada igram u Dinamu, nikada u svlačionici o tome nije bilo riječi. Nisam osjetio da mi je netko puštao. Dapače, svi se "ubiju" kad igraju protiv nas – kaže Barbarić, a Lovren dodaje:

– Ne znam što bih rekao. Dinamo s time nema nikakve veze. Ako to drugi rade, neka si sami sad rješavaju probleme.

I Dejan i Tomislav veliki su vjernici, no crkvu zajedno ne posjećuju. Dopuštaju li klupska pravila odlazak na polnoćku?

– Ma naravno, nije baš tako strogo. Čak smo se i začudili, jer bit ćemo slobodni gotovo mjesec dana. S Badeljom i ekipom slavim Novu godinu i, nadam se, ostanak u Europi! – poentirao je Barbarić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Glina74
Glina74
16:45 12.12.2009.

naućite Hrvatski pisati ili prebacite tipkovnicu na Hrvatski jezik žalosno žalosno

BE
bek
19:48 12.12.2009.

neućite?!?I ti nekome prigovaraš.. a jesi se proslavio stari

OB
-obrisani-
11:08 13.12.2009.

Pa i ti se nisi proslavio,nisi dobro ni prepisao. Čovjek je napisao \"naućite\",a ti \"neućite\". Tako da i ti ne bi trebao nikome prigovarati