u maksimiru je bilo i sretnih Hrvata

Lovren: Čudo se ipak dogodilo!

Foto: Martina Popovcic/PIXSELL
Lovren: Čudo se ipak dogodilo!
07.12.2011.
u 23:00
Tuga pred svlačionicama, prvo je izašao Mateo Kovačić, jedini koji je spasio čast plavih. Dapače, kada je on zabio gol, čak su i vodili. Punih pet minuta.
Pogledaj originalni članak

- Ostavili smo srce na terenu u prvom poluvremenu. Presjeklao nas je rani gol početkom poluvremena. Tužni smo jako, dali smo sve od sebe, a primili šest golova - kazao je Mateo za HRT.

Dejan Lovren, koji je svojedobno i sam išao stopama Matea Kovačića, prolazio kroz juniore plavih, bio je presretan nakon najtežeg Dinamovog poraza ikada u Europi.

- Iskreno, čudo se dogodilo. Nitko nije vjerovao u nas. Zaslužili smo ovaj prolaz. Koncentrirali smo se na nas, a nisam mislio na Dinamo. U poluvremenu smo si rekli da možemo do prolaza, vjerovali smo u to. I uspjeli - veli Lovren.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

ST
stefj
00:07 08.12.2011.

Ma svašta, da je Kruno trener Reala i njega bi pobijedili s par komada. Tako da to nije nikakvo čudo...

DU
Deleted user
00:11 08.12.2011.

To u Ligi prvaka je sukob 2 koncepcije... Jedna je Mamićeva, a glasi da sve što ima naznaku da će vrijediti - odmah prodaš za milijune eura, kao na stočnom sajmu. Druga koncepcija su veliki klubovi iz LP koji sustavno prate i kupuju sve što ima perspektivu. I kad se sučele jedni protiv drugih - imate problem kao u hokeju koji su doduše riješili uvođenjem jakosnih skupina. Ne možeš imati svoj kolač i pojesti/prodati ga!

MA
Makaveli
23:41 07.12.2011.

nije ti ga to nikakvo cudo....