PODRAVKA Hrvatske prvakinje iduće sezone nastupit će u Ligi prvakinja bez prethodnih kvalifikacija

Lovrak produljila vjernost na dvije godine

17.06.2009.
u 17:15
Pogledaj originalni članak

Lijevo krilo Podravke, 24-godišnja Ana Lovrak, produljila je vjernost koprivničkom klubu. Direktor Marijan Domović i mlada Đurđevčanka potpisali su ugovor na dvije godine.

– Drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti i da su pokazali da računaju na mene. S obzirom da sam domaći igrač, to mi jako puno znači. Zadovoljna sam svojim igrama prošle sezone, ali vjerujem i nadam se da mogu puno bolje – ne skrivajući oduševljenje rekla je Ana Lovrak.

Đurđevčanka je igračica iz "drugog plana" i svojim je nastupima, posebno u proljetnom dijelu sezone, pokazala da je vrlo zahvalna igračica. U Ligi prvakinja, u kojoj su Koprivničanke prošle sezone zauzele sjajnu šestu poziciju, Ana Lovrak postigla je 17 pogodaka, a možda i najbolju utakmicu odigrala je protiv danskog Ikasta u posljednjem kolu četvrtfinalne skupine kada je Podravka Vegeta slavila s visokih 36:26, a Ana je zabila šest pogodaka.

Rukometašice Podravke imaju obvezu treniranja do subote kada odlaze na jednomjesečni odmor. Hrvatske prvakinje iduće sezone nastupit će u Ligi prvakinja bez prethodnih kvalifikacija. Zaslužile su to sjajnim igrama prošle sezone i sedmim plasmanom među 12 ekipa koje ne moraju u neizvjesno doigravanje. Koprivničanke se nalaze u drugoj jakosnoj skupini, s rumunjskim Oltchimom, slovenskim Krimom i norveškim Larvikom, i protiv njih neće moći igrati u skupini. U prvoj jakosnoj skupini nalaze se danski Viborg, austrijski Hypo, mađarski Gyor i ruski Dinamo Volgograd. Natjecanje po skupinama počinje 24./25. listopada, a ždrijeb će biti u Beču 24. lipnja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr