Ruptura aduktora

Loša vijest za Čačića: Kovačiću napukao mišić, evo koliko će izbivati

Foto: Reuters/PIXSELL
Real - APOEL
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - APOEL
Foto: Gtres/Pixsell
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Luka Modrić i Mateo Kovačić
14.09.2017.
u 17:04
Hrvatskog veznjaka očekuje oko dva mjeseca stanke.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid kratko je na svojoj službenoj stranici objavio kako je Mateo Kovačić obavio liječnički pregled u bolnici Sanitas la Moralejau, a on je pokazao parcijalnu rupturu tetive aduktora u desnoj natkoljenici hrvatskog reprezentativca. To znači da Kovačića očekuje oko dva mjeseca stanke, procjenjuju španjolski mediji.

Loša je to vijest za hrvatskog izbornika Antu Čačića budući da najvjerojatnije neće moći računati na Matea u preostalim kvalifikacijskim susretima - kod kuće s Finskom, na gostovanju u Ukrajini te u eventualnim dodatnim kvalifikacijama.

Dva kola prije kraja kvalifikacija Hrvatska vodi u skupini sa 16 bodova koliko ima i Island na drugom mjestu. Slijede Tuska i Ukrajina sa po 14 bodova, Finska ima sedam, a Kosovo jedan bod.

Kovačić se ozlijedio tijekom susreta s APOEL-om u Ligi prvaka (3:0). U dvadesetoj minuti dodao je loptu Marcelu te potom osjetio bol nakon čega je sjeo na travnjak. Ubrzo je u suzama napustio igru, a zamijenio ga je Toni Kroos.

 

Ovo je druga Kovačićeva ozljeda od početka sezone. Prije mjesec dana je 23-godišnji vezni igrač u utakmici Superkupa protiv Barcelone imao problema s bedrenim mišićem pa je zbog bolova propustio prvo prvenstveno kolo na gostovanju kod Deportiva u La Coruñi, a onda i prijateljsku utakmicu protiv talijanske Fiorentine u Madridu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar bujica
bujica
17:18 14.09.2017.

Jeli taj Čačić još izbornik repke?

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
18:03 14.09.2017.

Imamo Roga i Pašalića koji su bolji od Kovaćića ma šta god tko mislio jer ovaj igra u Realu al ovi su fizički močniji, agresivniji i više zabijaju i asistiraju!

Avatar southman
southman
18:14 14.09.2017.

A tko će zamijeniti Rakitića kada se "ozlijedi" protiv Finske !?