Sportski tjednik

Lončarević u Maxu: Gadafi me dvaput zvao da budem libijski izbornik

Foto: Večernji list
Lončarević u Maxu: Gadafi me dvaput zvao da budem libijski izbornik
09.05.2011.
u 21:06
Ilija Lončarević (67) već tjednima mobitelom zove nekoliko libijskih brojeva... – Zovem prijatelje u Tripoliju, no nikako ih ne mogu dobiti. Linije su stalno u prekidu.
Pogledaj originalni članak

– Zabrinut sam jer svakodnevno gledam strahote iz Libije – kaže iskusni nogometni stručnjak Ilija Lončarević, nekad najpopularniji trener u toj sjevernoafričkoj zemlji.

Jedini je europski nogometni trener kojega je obitelj Gadafi dva puta zvala za izbornika. I u oba mandata Lončarević je osvojio libijsku javnost.

– Ni danas ne znam zašto je vođin sin Saadi inzistirao da izbornik bude iz Hrvatske – kaže Lončarević, koji šefa države Muamera Gadafija nikada nije upoznao, u zanimljivoj priči o svojim libijskim danima za sportski tjednik Max.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
07:34 10.05.2011.

Ilija , ne idi ti iz diva !!! radiš sjajan posao. nek se obrtnici iz zaprešića dogovore , kupe ti dva pojačanja i na godinu ideš u europu !!!!

OB
-obrisani-
08:24 10.05.2011.

Lončarević: Gadafi me dvaput zvao da budem libijski izbornik jer je zapazio da naša kockasta repka koristi uglavnom beduine sa cijelog svijeta i smatrao je da smo slični Libijcima po kulturi, vrijednostima i razvijenosti domoljublja..