SOLBERG DRUGI

Loeb preuzeo vodstvo u Meksičkom reliju

Foto: AFP
Loeb preuzeo vodstvo u Meksičkom reliju
07.03.2010.
u 10:31
Francuski vozač Citroëna i šesterostruki svjetski prvak u Svjetskom reli prvenstvu Sebastien Loeb preuzeo je vodstvo nakon drugog dana Meksičkog relija.
Pogledaj originalni članak

Nakon prvog dana druge utrke sezone Loeb je držao treće mjesto s 27.5 sekundi zaostatka za vodećim Petterom Solbergom, ali je drugog dana bio najbrži na čak osam od devet etapa, te je uoči posljednjeg dana stekao 55 sekundi prednosti nad Norvežaninom.

- Bio je to savršen dan. Nisam griješio, vozio sam na granicama svojih limita cijelo vrijeme i pokušavao stalno povećati prednost. Imam više od 50 sekundi prednosti i sada mi je plan samo izbjeći pogreške – rekao je Loeb.

Treće mjesto u poretku zauzima vozač Citroën Junior Teama Sebastien Ogier, dok su četvrti i peti Fordovi vozači Jari-Matti Latvala i Mikko Hirvonen.

Posljednjeg dana na rasporedu su tri etape u ukupnoj duljini 91.49 km.

Meksički reli, rezultati nakon drugog dana:

1. Sebastien Loeb (Citroën C4) 3h08m49.6s

2. Petter Solberg (Citroën C4) +55.5s

3. Sebastien Ogier (Citroën Junior Team) +58.2s

4. Jari-Matti Latvala (Ford Focus) +1:43.9

5. Mikko Hirvonen (Ford Focus) +1:59.9

...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.