U MOSTAR

Ljubimac Dinamovih i Zvezdinih navijača iznenadio novim klubom - otišao u BiH!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Luis Ibanez
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Luis Ibanez
16.09.2019.
u 18:59
Ibanez je dijete Boca Juniorsa, a u domovini je još igrao za Racing Club. U Europi je još igrao za mađarski Gyõr i turski Karabükspor
Pogledaj originalni članak

Luis Ibanez, bivši nogometaš zagrebačkog Dinama te beogradske Crvene Zvezde, stigao je u Mostar.

Nogometaš koji igra na poziciji lijevog beka od lipnja ove godine je bez kluba, a posljednje nastupe bilježio je za turski Trabzonspor.

On bi uskoro, ako sve bude po planu i programu, trebao postati novi igrač HŠK Zrinjski, javlja sportsport.ba

Ibanez je dijete Boca Juniorsa, a u domovini je još igrao za Racing Club. U Europi je još igrao za mađarski Gyõr i turski Karabükspor.

>>> Pogledajte što o ždrijebu LP-a kaže Nenad Bjelica


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:28 16.09.2019.

Sjajan nogometaš, vidi se iz palete klubova za koje je nastupao i još brže odlazio. Na nivou za Zrinjskog ili klupu u Širokog

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:15 16.09.2019.

Taj ce uskoro igrati u BSKu iz Bijelog Brda.