NISU ZADOVOLJNI

Liverpool slavi povijesni uspjeh, a navijači žestoko vrijeđali Lovrena. Pogledajte što je napravio

Foto: Press Association/Pixsell
Jürgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Twitter
Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
Dejan Lovren
26.06.2020.
u 14:07
Chelsea je svladao Manchester City s 2:1 i Liverpool je sedam kola prije kraja osigurao svoj 19. naslov engleskog prvaka, a prvi nakon 30 godina čekanja
Pogledaj originalni članak

Unatoč apelima da se suzdrže od proslave u velikim skupinama zbog epidemije koronavirusa, tisuće navijača Liverpoola okupile su se noćas ispred stadiona Anfield da bi proslavile naslov prvaka Engleske koji su čekali 30 godina. Mnogi su došli s maskama na licu, glasno se pjevalo, a nebo je pocrvenjelo od brojnih baklji.

Dan ranije, u srijedu, Liverpool je na Anfieldu u 31. kolu Premier lige pobijedio Crystal Palace s 4:0. To je značilo da im treba još dva boda da bi osigurali naslov prvaka Engleske ili da u četvrtak Manchester City kiksa u gostima kod Chelsea. 

Chelsea je svladao Manchester City s 2:1 i Liverpool je sedam kola prije kraja osigurao svoj 19. naslov engleskog prvaka, a prvi nakon 30 godina čekanja. 

A branič Liverpoola Dejan Lovren pozorno je pratio taj susret i oglašavao se na Twitteru. Nakon poluvremena, kada je Chelsea vodio 1:0, vatreni je napisao "45'" aludirajući koliko je minuta redsima ostalo do naslova.

No, navijači Liverpoola žestoko su ga napali u komentarima jer su smatrali da to donosi "lošu sreću". Komentari su bili poprilično oštri, a Lovrenova je objava izazvala puno reakcija.

Foto: Twitter
Dejan Lovren

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
14:52 26.06.2020.

30 dugih, predugih godina i napokon taj jedini naslov ( PL ) koji nemamo je tu. Klub koji je godinama 90-ih pa i dijelom 2000-ih lutao je napokon dolaskom Kloppa došao na svoje. Do 43 titule u povijesti i jedne više od mrskog Manu-a. To je već za duplo zadovoljstvo. YNWA !!!