PIŠE MIRROR

Liverpool dovodi Maxija Rodrigueza

Foto: Reuters
Liverpool dovodi Maxija Rodrigueza
05.01.2010.
u 11:32
Po izvještajima iz Španjolske prije nekoliko dana činilo se da je povratak 29-godišnjega argentinskog nogometnog reprezentativca Maxija Rodrigueza u domovinu gotova stvar.
Pogledaj originalni članak

Zbog sve češćeg grijanja klupe madridskog Atletic,a Maxi Rodriguez osjećao se sve nezadovoljnije na Vicente Calderonu te je htio premještaj prije svega kako bi ostao u borbi za reprezentaciju i tako zadržao nadu u nastup na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Navodilo se da su predstavnici Boca Juniorsa nekoliko puta posjetili Madrid, te, navodno, većinu toga riješili s kolegama iz Atletica oko transfera Maxija Rodrigueza.

No, po pisanju engleskog Mirrora, izgleda da i nije sve "sigurno" oko Maxija i Boca Juniorsa. Liverpool je zainteresiran da ovog siječnja dovede ovoga krilnog igrača, te ga namjeravaju posuditi od Atletica do kraja sezone, a nakon toga, vrlo vjerojatno, i potpisati pravi ugovor s igračem.

Maxi Rodriguez ima valjani ugovor s Atleticom do kraja sezone 2009./10., a ove je sezone devet puta počeo u prvoj momčadi u 16 utakmica Primere.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.