Stradao na treningu

Lijepe vijesti iz Rima: Pjaca je uspješno operiran

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Lijepe vijesti iz Rima: Pjaca je uspješno operiran
15.03.2019.
u 17:48
Već od subote naš će 23-godišnji napadač krenuti s oporavkom
Pogledaj originalni članak

Talijanski prvoligaš Fiorentina objavio je kako se hrvatski reprezentativni napadač Marko Pjaca u petak u Rimu podvrgnuo operaciji križnih ligamenata lijevog koljena te kako je ona protekla u najboljem redu. Pjaca se ozlijedio prije tjedan dana na jednom od treninga Viola.

>>> Pogledajte što su trener Nenad Bjelica i Amer Gojak izjavili po povratku u Zagreb iz Lisabona

 

Već od subote naš će 23-godišnji napadač krenuti s oporavkom. 

Za Pjacu je ovo druga teška ozljeda koljena u karijeri, u ožujku 2017. godine su mu u reprezentativnoj utakmici protiv Estonije popucali prednji križni ligamenti desnog koljena. Ta je ozljeda uvelike unazadila njegovu karijeru. 

U ljeto 2016. godine Pjaca je prešao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura. No, nakon ozljede u Estoniji uslijedile su posudbe u Schalke 04 i Fiorentinu, ali niti u tim klubovima naš se napadač nije uspio nametnuti kao neupitni član udarne postave.

Pjaca je još uvijek pod ugovorom s talijanskim prvakom Juventusom, a ovu je sezonu na posudbi u Fiorentini.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar dkoor
dkoor
01:28 16.03.2019.

Odlično. Treba se vratiti u Hrvatsku i igrati malo rezerviranije neko vrijeme ili možda u nekakav drugi klub i ligu gdje zahtjevi ipak nisu kao u Serie A. Ne treba forsirati još je mlad i kao čovjek i kao igrač ne bi mu savjetnici smjeli dopustiti da išta više riskira sve i da mu nekoliko sezona propadne jer danas igrači traju jako dugo u tridesete još, tako da danas - sutra profitira i on stabilnim odlaskom u jaki euro klub a i Hrvatska koja bi njegovim igranjem profitirala jer ovdje se bez pretjerivanja radi o igraču samog svjetskog vrha nogometa.