CIBALIA

Leutar: Mršić je u pravu, treba srediti glave igrača

15.11.2008.
u 16:45
Pogledaj originalni članak

Cibalijin kapetan Boris Leutar (30) jedini je igrač Vinkovčana koji će na teren protiv Dinama, a koji je prije nastupao i u dresu Zagrepčana.

- U Dinamo sam otišao 2001. i ostao u Maksimiru godinu i pol. Nastupao sam i na međunarodnim utakmicama, ali kako nisam uspio izboriti mjesto standardnog igrača prve momčadi, vratio sam se u Vinkovce. Mogu reći da je to bila lijepa avantura i da sam imao prilike osjetiti kako živi i diše veliki klub kakav je Dinamo - prisjeća se Leutar.

Gostovanje hrvatskog prvaka igračima Cibalije dolazi u najgori mogući trenutak jer su zaredali sa šest uzastopnih poraza i s trećeg mjesta ljestvice, na kojemu su bili poslije osam kola, pali na pretposljednje. Rezultat svega je i smjenjivanje trenera Srećka Lušića i imenovanje Stanka Mršića.

- Stanka Mršića sjećam se još iz pionirskih dana, bio mi je jedan od prvih trenera. Dečki su novoga trenera prihvatili odlično i sigurno će se prilagoditi njegovu načinu rada jer nam je svima u interesu da se što prije izvučemo iz krize - ističe Leutar.

Kaže da se slaže s trenerom Mršićem da je najveći problem momčadi psihičko stanje igrača.

- Isti igrači su prije samo nekoliko kola igrali odlično i bili hit prvenstva. Nismo zaboravili igrati. Nadam se da ćemo se trgnuti. Možda je utakmica kupa s Pomorcem, u kojoj smo solidno igrali, prekretnica - drži Leutar.

Vinkovčani su svjesni da utakmica s Dinamom i nije baš prilika za iskupljenje.

- Svi nam kažu da nemamo što izgubiti i da na terenu damo sve od sebe. Možda nam upravo ta rasterećenost donese povoljan rezultat - zaključio je Leutar, koji bi želio karijeru nastaviti u Cibaliji, u početku kao trener mlađih kategorija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr