'Omaklo mu se'

Lesnar laktom nokautirao i izmasakrirao kolegu u isceniranoj kečerskoj borbi

Foto: Youtube Screenshot
Lesnar
Foto: screenshot/youtube
Brock Lesnar
24.08.2016.
u 09:20
Samo nekoliko tjedana nakon UFC-a 200, ali i nakon što je pao na dopinškom testu, Lesnar je ponovno šokirao javnost
Pogledaj originalni članak

Američki mediji bruje o novom skandalu u kojem se našao UFC-ov teškaš i kečerska zvijezda Brock Lesnar. Samo nekoliko tjedana nakon UFC-a 200, ali i nakon što je pao na dopinškom testu, Lesnar je ponovno šokirao javnost.

Ovaj put na WWE SummerSlamu gdje je snage odmjerio s Randyjem Ortonom kojeg je svladao tehničkim nokautom. Mali problem jest što je Lesnar svoj posao shvatio preozbiljno te je Norton, prema pisanju američkih medija, zaista žestoko stradao u tom dvoboju, piše Fight Site.

Na kraju meča Brock je GNP udarcima i laktovima udarao po Nortonu te mu je doslovno otvorio glavu. Iako se takve situacije planiraju unaprijed u WWE-u, te su pomno inscenirane, ovaj put je krv je potekla u potocima. Zavladala je vidljiva panika oko ringa, a čak su i dežurni liječnici potrčali Ortonu u pomoć.

Skandal je vrlo brzo na društvenim mrežama prokomentirao i Mark Hunt, posljednji Lesnarov protivnik u UFC-u i veliki neprijatelj od kada se saznalo da je bivši UFC prvak pao na dopinškom testu.

– Za ovo bi trebao biti suspendiran do kraja života, također – napisao je Hunt dodajući ikonice koje predstavljaju “špricu”, odnosno sugeriraju da se ovo dogodilo zbog uporabe steroida.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar KIopp
KIopp
09:46 24.08.2016.

Uvijek sam se pitao tko uopće gleda te gluposti?